NederlandsEngelsDuits

Amstelius: uw partner voor vastgoedmanagement en vastgoedadvies

Solide vastgoedmanagement en helder vastgoedadvies zijn een must in de complexe en dynamische wereld van vastgoed. Maak daarom gebruik van de expertise, marktkennis en jarenlange ervaring van Amstelius op het gebied van vastgoedmanagement en vastgoedadvies. Onze werkwijze is pragmatisch en klantgericht. Als onafhankelijk kantoor bieden wij een full service dienstenpakket aan gebouweigenaren, particuliere beleggers, institutionele vastgoedfondsen, projectontwikkelaars, huurders en eindgebruikers van commercieel onroerend goed.

Zoekt u een betrouwbare en professionele partner voor uw vastgoed met gedegen kennis, een heldere visie en een breed landelijk netwerk? Hecht u belang aan een persoonlijke, betrokken en proactieve benadering? Amstelius behartigt graag uw belangen.

Uw belang staat voorop

Bij ons staat u als klant centraal. Op basis van uw persoonlijke wensen stellen wij een dienstenpakket samen, dat perfect is afgestemd op uw behoeftes. Naast een basisdienstenpakket leveren wij ook maatwerk door een breed scala van aanvullende vastgoeddiensten. Hierover worden door ons vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Dat is de toegevoegde waarde van Amstelius. Wij werken bovendien volledig onafhankelijk en zijn actief in heel Nederland.

Geautomatiseerd vastgoedmanagementsysteem

Amstelius beschikt over een volledig geautomatiseerd vastgoedmanagementsysteem, waarin alle relevante gegevens over uw onroerend goed overzichtelijk worden bijgehouden. U heeft via dit systeem 24/7 toegang tot uw eigen administratie. Het zorgt voor maximale efficiency, flexibiliteit en gebruiksgemak. Ook waarborgt ons vastgoedmanagementsysteem de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op of download onze brochure over vastgoedmanagement en vastgoedbeheer.

De voordelen van Amstelius:

  • Onafhankelijk advies
  • Grote deskundigheid
  • Proactieve werkwijze
  • Persoonlijke benadering
  • Duidelijke communicatie
  • Scherpe tarieven