Donaties 2021 namens team en relaties | Een mooie afsluiting

Onze missie met Amstelius Green Building Group is bouwen aan een duurzame en leefbare toekomst!

Daarom hebben wij besloten de kerstcadeaus aan relaties en onze dierbare collega’s in te ruilen voor leuke donaties aan goede doelen die bijdragen aan een betere wereld! Samen kunnen we een duurzame impact maken door mensen te helpen en de natuur te redden!

Dit jaar doen we twee donaties aan Homeplan en EarthToday.

  • Stichting HomePlan steunen wij omdat iedereen een veilig thuis verdient. Wij bouwen graag mee aan een solide en veilig onderkomen voor arme gezinnen en kwetsbare kinderen. Een huis is het begin van een beter leven!
  • EarthToday ondersteunen wij omdat dit initiatief het bewustzijn over de toestand van de aarde vergroot en de bescherming ervan versnelt; red de planeet meter voor meter. Daarom beschermen wij 2.500 m² natuur!

Het afgelopen jaar is ons team meer dan ooit gedreven geweest om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening verder te verbeteren. Ook het komende jaar willen wij impact blijven maken om onze ambitie voor comfortabelere en gezondere gebouwen met duurzaam rendement verder vorm te geven!

Namens alle collega’s wensen wij u en uw familie fijne feestdagen en een mooi en succesvol, maar vooral een gezond 2022!