Due Diligence

Voorkom verrassingen achteraf!

Bij vastgoedtransacties is een grondige due diligence (DD) bij aankoop, of een vendor due diligence (VDD) bij verkoop, onmisbaar. Een due diligence-onderzoek zorgt voor een grondige analyse van het vastgoed op technisch, milieukundig, juridisch, fiscaal en commercieel vlak.

Project details

Wilt u meer weten over Due Diligence? Neem contact op met Maarten Eldering.

Maarten Eldering

Algemeen Directeur

Direct contact opnemen

Zorgvuldige inspectie en controle

Op zorgvuldige wijze controleren wij de juistheid van de aangeboden informatie. Waarbij wij mogelijke risico’s en kansen in beeld brengen. Het geeft heel efficiënt transactiegerichte informatie, zodoende houdt u de regie over de onderhandelingen. Dit voorkomt verrassingen achteraf.

Ons team van vastgoedadviseurs is gespecialiseerd in technische, juridische en commerciële due diligence trajecten. We adviseren daarbij ook op het gebied van duurzaamheid, milieu en brandveiligheid. Wij geven u snel en vakkundig het benodigde inzicht in een heldere rapportage.

Onze jarenlange ervaring en vakkennis zorgen voor due diligence rapporten van betrouwbare kwaliteit. Wij beschikken over een uitgebreid track record van zowel portefeuilles als individuele objecten.

Bij verkoop kunnen wij naast een vendor due diligence (VDD) gelijktijdig ook een volledige digitale dataroom voor u samenstellen met alle relevante verkoopinformatie.

Kwaliteit staat voorop!

Wij staan voor de kwaliteit van onze due diligence rapportages. Heeft u in het kader van koop, verkoop, financiering of verzekering van het vastgoed een reliance letter nodig? Laat het ons tijdig weten. Deze wordt, afhankelijk van de opdracht, volgens ons basismodel verstrekt.