Zonne-energie

Laat de zon maar schijnen! ☀️⚡️

Wilt u meer weten over Zonne-energie? Neem contact op met Maarten Eldering.

Maarten Eldering

Algemeen Directeur

Zonnige toekomst: onbezorgd zonnestroom oogsten van eigen dak!

Ons professionele team helpt vastgoedeigenaren met grote daken bij het ontwikkelen, financieren, plaatsen en exploiteren van zonnestroomsystemen. Door duurzaam te ondernemen en zonne-energie op uw dak op te wekken, draagt u bij aan een energieneutrale samenleving, verhoogt u de waarde van uw vastgoed en helpt u een duurzame toekomst te realiseren.

“Wij zetten ons in om de energietransitie van schaarse fossiele brandstoffen naar het actief gebruik van duurzame energiebronnen te realiseren. We stimuleren de productie en opslag van duurzame, hernieuwbare energie (o.a. zonne-, wind- en bodemenergie) om een bijdrage te leveren aan een groene toekomst.”

U heeft een groot dak (vanaf ca. 500 m²) op een utiliteitgebouw of maatschappelijk vastgoed en u wilt een zonnestroomsysteem voor het opwekken van zonne-energie. U weet alleen niet precies hoe u dit moet aanpakken?

Wij helpen u graag bij de realisatie hiervan. Wij ontwikkelen, financieren, plaatsen, exploiteren, verzekeren en onderhouden zonnestroomsystemen.” Om het voor u makkelijk te maken regelen we het gehele traject van A tot Z. Zodat u straks zorgeloos kunt genieten van de zon!

Energieneutrale samenleving

Door het opwekken van zonne-energie kun u uw vastgoed verduurzamen en een bijdrage leveren aan de energietransitie en CO2-reductie op weg naar een energieneutrale samenleving en duurzame toekomst.

Kies bewust voor duurzame impact

Door gebruik te maken van hernieuwbare, duurzame energie is minder energie uit fossiele bronnen nodig. Het heeft positieve impact op de waarde van uw vastgoed en het milieu daarbij trekt het bewuste huurders en draagt het bij aan een positief imago.

Wilt u vrijblijvend kennismaken of heeft u vragen? Maak dan een afspraak met Amstelius. Ons professioneel team van verduurzamers staat voor u klaar.