Duurzaamheid

Investeer in duurzaamheid, oogst rendement voor de toekomst!

Ontdek de kracht van duurzaam vastgoed. AMSTELIUS Green Building Group is een toonaangevende adviesbureau dat koploper is in technische expertise op het gebied van energie en verduurzaming van vastgoed. Wij zijn uw partner in het creëren van gezonde, toekomstbestendige gebouwen die voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen.

Wij begrijpen dat klimaatdoelstellingen cruciaal zijn voor uw vastgoed. Of het nu gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), Environmental, Social & Governance (ESG), of Paris Proof, wij bieden een breed scala aan diensten om uw vastgoed toekomstbestendig te verduurzamen en te laten renderen.

Wilt u meer weten over Duurzaamheid? Neem contact op met Maarten Eldering.

Maarten Eldering

Algemeen Directeur

De impact van duurzaam vastgoed

Van energieprestatieadviezen tot de ontwikkeling van energiepositieve gebouwen zonder CO2-uitstoot – wij zijn gespecialiseerd in alles wat nodig is om vastgoed duurzaam en toekomstbestendig te transformeren.

Onze expertise strekt zich uit over energie en verduurzaming, met een focus op het creëren van gezonde, klimaatadaptieve gebouwen. Of het nu gaat om het verkrijgen van een energielabel, het navigeren door de energie- of warmtetransitie, of het realiseren van een natuurinclusief en circulair ontwerp – wij hebben de kennis en ervaring om uw doelen te verwezenlijken.

Kies bewust voor een groene toekomst en laat ons ervaren team van deskundige greentech pioniers en adviseurs u ondersteunen.

Ontdek de impact van duurzaamheid op uw vastgoed. Transformeer uw bezit vandaag nog en bouw samen met ons aan een leefbare toekomst!

Gerelateerde projecten

Projecten
XBMA1766
Beyond Meat, Enschede

Due diligence | ontwikkeling | projectmanagement | technisch advies | installatieadvies

Krijn-Taconiskade-410-422-4
Krijn Taconiskade 410-422, Amsterdam

Technical due diligence (TDD)

ADAM-fall-1-kl2
A’DAM Toren, Amsterdam

Technische due diligence (TDD) | property management | meerjaren onderhoudsplan (MJOP)