Installatieadvies

Adviseurs met passie voor comfortabele, gezonde en duurzame gebouwinstallaties

Wilt u ook een comfortabel gebouw, een gezond binnenklimaat en duurzame installaties? Amstelius is op installatiegebied een toonaangevend en onafhankelijke installatietechnisch adviesbureau voor gebouwgebonden installaties. Duurzaam installatieadvies zorgt voor kwaliteit, gezonde gebouwen, comfortabel binnenklimaat, hernieuwbare energie en kostenbesparing!

Wij ontwerpen vooruitstrevende en duurzame gebouwinstallaties voor nieuwbouw projecten en verduurzaming van bestaande gebouwen in het kader van revitalisatie, herontwikkeling of transformatie. Het ontwerpen van veilige, gezonde en comfortabele installaties is onze expertise. Daarmee dragen wij bij aan een leefbare toekomst.

(n) zero energy Hotel BREEZE voorzien van het EWF-concept, BIPV, EPC=0 & BREEAM Excellent. Winnaar 🏆 EZK Energy Award Bedrijven 2019!

Lees meer

Wilt u meer weten over Installatieadvies? Neem contact op met Ronald van Luijk.

Ronald van Luijk

Directeur Installaties & Duurzaamheid

Innovatie & duurzaamheid

Onze ingenieurs en technisch adviseurs werken binnen een multidisciplinair team met grote passie en betrokkenheid aan innovatieve en duurzame oplossingen.

Wij adviseren u graag op alle voorkomende onderdelen van de installatietechniek. Dit doen wij tijdens alle levensfasen van installaties. Vanaf het conceptuele ontwerp tot en met de implementatie en oplevering daarvan, maar ook bij beheer en onderhoud of trouble shooting.

Wilt u meer weten over Installatieadvies? Neem contact op met Ronald van Luijk.

Ronald van Luijk

Directeur Installaties & Duurzaamheid

AMSTELIUS Green Building Group

Door de persoonlijke benadering en innovatieve oplossingen hebben wij een brede groep trouwe opdrachtgevers, waaronder gebouweigenaren, vastgoedbeheerders, ontwikkelaars, installateurs en architecten.

Meer weten over onze dienstverlening? Ons team staat voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij al uw technische vragen. Uw succes begint hier!

Nieuws

Bekijk alle projecten
20221110_150801
BREEAM EXCELLENT Certificaat | Happy Breeze Day

20220615_092524
Oudegracht 151 Utrecht | Technische Due Diligence

1-Box-logo
1BOX Self Storage, Heerlen | Technische Due Diligence