Projectmanagement

Vastgoedavonturen zonder zorgen: onze expertise, uw succes!

Vastgoedprojecten zijn van nature tijdrovend, complex en vol risico’s. Bij Amstelius zien we die uitdagingen als kansen voor een avontuurlijke reis naar succes. Met onze diepgaande kennis, vakkundige ondersteuning en innovatieve producten, vertalen uw beleid en strategie naar concrete en haalbare plannen. Van het allereerste idee tot de feestelijke oplevering, nemen wij de leiding en zorgen ervoor dat elk project binnen de gestelde kaders wordt gerealiseerd.

Onze ervaren projectmanagers staan aan uw zijde, klaar om deskundig advies te bieden bij elk aspect van uw vastgoedproject. Wij managen niet alleen de verschillende fasen van het project, maar nemen ook de volledige verantwoordelijkheid voor een succesvolle realisatie. Team, tijd en budget staan bij ons centraal, met als doel een resultaat dat niet alleen voldoet aan verwachtingen, maar deze overtreft.

Projectmanagement Van der Valk Amsterdam-Amstel

Lees meer

Project details

Wilt u meer weten over Projectmanagement? Neem contact op met Maarten Eldering.

Maarten Eldering

Algemeen Directeur

Direct contact opnemen

Samenwerking, sleutel tot succes voor een optimaal resultaat!

Bij Amstelius geloven we in de kracht van samenwerking. Een goede samenwerking tussen projectpartners is niet alleen van groot belang, maar het is de sleutel tot het beste en meest duurzame resultaat.

Met de noodzakelijke expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw vastgoedproject volgens afspraak en naar wens wordt voltooid. Maar ons avontuur stopt niet bij de oplevering. We houden voortdurend in de gaten hoe wat we samen hebben gebouwd, efficiënt en duurzaam beheerd en geëxploiteerd kan worden voor een blijvend optimaal resultaat.

Of u nu belegger, ontwikkelaar, verhuurder of huurder bent, wij bieden deskundig advies voor projectmanagement bij de ontwikkeling, renovatie of inrichting van vastgoed in alle sectoren. Uw succes is ons doel, en wij streven ernaar om van elk project weer een mooi avontuur te maken dat u met trots kunt omarmen.

Projectbegeleiding

Onze projectmanagers begeleiden geregeld kleine verbouwingen, bouwprojecten of bouwkundige en/of installatietechnische aanpassingen in gebouwen in verband met de uitbreiding, upgrading, verduurzaming van een gebouw en/of de nieuwe inrichting van uw bedrijfshuisvesting.

Het turnkey opleveren van vastgoedprojecten wordt steeds complexer. Wet- en regelgeving (o.a. Bouwbesluit, ARBO-regels) maar ook huurders stellen meer eisen aan de indeling en inrichting. Om deze afbouwprojecten in goede banen te begeleiden, nemen wij de leiding. Tijdens het gehele traject begeleiden wij zowel de huurders als gebouweigenaar, van het ontwerp tot aan realisatie en nazorg.

Wij nemen daarbij ook het volledige bouwvergunningsproces uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

 

Renovatie, transformaties of nieuwbouw

We begeleiden met ons multidisciplinaire team van experts ook grotere renovaties, transformaties of nieuwbouw van vastgoedprojecten. Ook worden wij als adviseur of technisch ontwikkelaar betrokken bij nieuwbouw- en transformatieprojecten om technisch te adviseren op bouwkundig, installatietechnisch of duurzaamheidsgebied. In het laatste geval bewaken wij als duurzaamheidsadviseur de beoogde duurzaamheidsambitie voor het project en de implementatie van duurzaamheidsmaatregelen voor het behalen van de beoogde doelstellingen.

Wij hebben de noodzakelijke ontwikkel en management ervaring die van belang zijn bij de verschillende aspecten die spelen bij de (her)ontwikkeling van vastgoedprojecten. Van initiatieffase tot en met nazorg; Amstelius neemt u graag alle zorg uit handen.

 

Co-creatie van uw droomontwikkeling

Ook als u uw eigen droomgebouw wil realiseren, en u daarvoor niet over voldoende expertise of capaciteit beschikt, kunt u bij Amstelius terecht. Veel opdrachtgevers schakelen Amstelius in als gedelegeerd ontwikkelaar voor het gehele project of deelprojecten.

Wij helpen u met co-creatie bij (her)ontwikkelingsprojecten en conceptontwikkeling om samen dromen waar te maken. In dat geval ondernemen we samen en heeft Amstelius ook een risicodragende rol. In dat geval investeert Amstelius met haar kennis, ervaring en tijd in een project in ruil voor participatie. Lees daarover meer bij de onderstaande thema’s.

Amstelius-57

Projectmanagement renovatie en herontwikkeling ATRIUM Amsterdam

Lees meer

Projecten

20221112_160200
Nearly zero energy Hotel Breeze Amsterdam

Co-creatie | ontwikkeling

default
Spaarnwoude Park Hotel, Velsen-Zuid

Ontwikkeling | co-creatie | conceptontwikkeling | strategisch advies | juridisch advies | projectmanagement | technisch advies | installatieadvies | installatieontwerp E+W | duurzaamheid | certificering | GPR-Gebouw | BENG | MPG

ADAM-fall-1-kl2
A’DAM Toren, Amsterdam

Technische due diligence (TDD) | property management | meerjaren onderhoudsplan (MJOP)