Quick scan veilige gebouwinstallatie

Nu veel kantoorgebouwen op bescheiden schaal weer bezet zijn vraagt menigeen zich af of de installatie in het gebouw geen risico vormt bij de verspreiding van het Coronavirus. Ondanks het respecteren van de 1,5 m afstand zitten we in een ruimte die door één klimaatsysteem wordt geconditioneerd en maken we gebruik van dezelfde sanitaire voorzieningen. Kortom, lopen we niet een veel groter risico dan thuis?

Gelukkig heeft men in de installatiebranche in de tussentijd niet stil gezeten en zijn diverse studies verricht naar de invloed van de gebouwinstallatie op de verspreiding, of beter geformuleerd, de voorkoming van de verspreiding van het Corona virus. Voortdurend wordt de beschikbare kennis over de verspreiding van het virus aangevuld en gedeeld.

Samen met onze collega’s van Green Building Engineering hebben wij de ontwikkelingen op de voet gevolgd en deze kennis samengevat in een quick scan. Aan de hand van een bezoek op locatie wordt een aantal bruikbare tips gegeven om de risico’s op verspreiding van het virus tot een minimum te beperken. In de ochtend vindt een opname op locatie plaats en in de middag ontvangt u een rapportage per e-mail.

Neem contact met ons op om op korte termijn een afspraak te maken.

 

Wilt u vrijblijvend kennismaken of heeft u vragen? Maak dan een afspraak met Amstelius. Ons team staat voor u klaar.

Een greep uit onze projecten