Commercieel vastgoedmanagement

Duidelijke verhuurstrategie en tevreden huurders

Tevreden en kredietwaardige huurders met langjarige huurovereenkomsten of flexibele verhuur met een hoge bezettingsgraad voor een goede risicospreiding en constante huuropbrengsten verhogen de waarde van uw vastgoed. In overleg met u bepalen wij een duidelijke verhuurstrategie o.a. single of multi tenant verhuur, positionering, branding, huurvoorwaarden, selectie makelaar(s). Vervolgens houden we scherp toezicht op de voortgang van de verhuur, huurprijzen, contracttermijnen en vervaldata.

De verhuur volledig verzorgd

Op basis van de gekozen verhuurstrategie verzorgen we namens u de verhuur van beschikbare ruimtes. We begeleiden verhurend makelaar(s), voeren huuronderhandelingen en maken duidelijke afspraken over de huurvoorwaarden. Desgewenst stellen onze juristen ook de huurovereenkomst en andere contractstukken voor u op.

Heldere communicatie met u en uw huurders

Wij staan garant voor een goede service, heldere communicatie en adequate reactie op vragen van u én van uw huurders. Al het contact met huurders en andere betrokkenen loopt via ons. Ook plannen we periodieke huurder(s)overleggen. De tevredenheid van uw huurders is immers essentieel voor de waarde van uw vastgoedbelegging.

Wilt u meer weten? Raadpleeg ons totale vastgoedmanagementoverzicht.