VvE-management

Een goed georganiseerde en financieel gezonde VvE

Als gebouweigenaar of vastgoedbelegger heeft u belang bij een goed functionerende en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren (VvE). In een goed georganiseerde VvE zijn zaken zorgvuldig geregeld, zoals de administratie, het afsluiten van verzekeringen en een meerjaren onderhoudsplan (MJOP). Wij verzorgen graag uw VvE-management.

Goed regelmatig onderhoud

Onderhoud is een belangrijk middel om de kosten van de VvE te beheersen. Door goed en regelmatig onderhoud gaan onderdelen langer mee en is het risico op (gevolg)schade kleiner. Minder slijtage en lagere onderhoudskosten dus.

Gedegen financiële administratie

VvE’s zijn wettelijk verplicht om in een reservefonds geld te reserveren voor ‘andere dan de gewone jaarlijkse kosten’. Op die manier is er altijd voldoende geld beschikbaar voor groot onderhoud. Het meerjaren onderhoudsplan laat de verwachte onderhoudsuitgaven zien. Als de onderhoudskosten bekend zijn, is het zaak daarvoor geld te reserveren. Kortom: veel geregel. Wij nemen u dat geregel graag uit handen.

Wilt u vrijblijvend kennismaken of heeft u vragen? Maak dan een afspraak met Amstelius. Ons team staat voor u klaar. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Download dan het overzicht met onze VvE-diensten.