Verduurzaming

 

Bewust duurzaam vastgoedmanagement, nieuwbouw en onderhoud. Organisaties kunnen een grote bijdrage leveren aan een energie neutrale samenleving en een duurzame toekomst. Tegenwoordig is duurzaamheid de norm voor zowel commerciële als maatschappelijke gebouwen. Steeds meer bedrijven verduurzamen hun vastgoed naar een energielabel A of hanteren andere duurzame certificeringen. Ook aan nieuwbouw worden op grond van het bouwbesluit hoge eisen gesteld. Na oplevering is bewust duurzaam beheer en onderhoud noodzakelijk om het energieverbruik laag te houden.

 

COMPLEET VERDUURZAMINGSADVIES

Wij ondersteunen eigenaren van zowel commerciële als maatschappelijk vastgoed bij de realisatie van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Zo wordt met proactief energiemanagement structureel het energieverbruik geoptimaliseerd. Een compleet verduurzamingsadvies geeft u volledig inzicht in hoe u vastgoed de komende jaren (verder) kunt verduurzamen. U bespaart geld op de energierekening, verhoogt de waarde van het vastgoed en helpt het milieu door verlaging van de CO2 uitstoot (groene gebouwen).

 

EPA-U CERTIFICAAT

Het EPA-U certificaat (energielabel) geeft inzicht in de energieprestatie van uw bedrijfsgebouw. Op het certificaat staat de energetische kwaliteit van het gebouw weergegeven. Voor het opstellen biedt Amstelius de scherpste tarieven in de markt en stellen een label doorgaans binnen enkele werkdagen op.

 

VERDUURZAMINGSPROJECTEN

Met ons uitgebreide kennis- en servicegerichte dienstenpakket, pakken we verduurzamingsprojecten effectief en efficiënt aan. Wij faciliteren aanvragen van subsidies, energielabels of certificaten. Ook ondersteunen wij bij het opwekken van energie op uw eigen dak, zonder investering in een zonne-energiesysteem.

Wij zijn adviseur op het gebied van:

Wilt u vrijblijvend kennismaken of heeft u vragen? Maak dan een afspraak met Amstelius. Ons team staat voor u klaar.