EPA-U Maatwerkadvies

Wilt u een gedetailleerd energiebesparingsadvies? Dan stellen we graag een maatwerk energieadvies op, dat snel en eenvoudig inzicht in verduurzamingsmaatregelen en het effect op het energielabel van uw gebouw geeft. Een maatwerkadvies bestaat uit een uitgebreide analyse van uw energiehuishouding, -kosten en besparingsmogelijkheden. Vaak levert dit snel rendement op: in veel gevallen zijn energiebesparende maatregelen binnen een paar jaar terugverdiend.

Verplichte energiebesparende maatregelen

Energieadvies op maat helpt u ook om te voldoen aan de Wet Milieubeheer. Volgens het Activiteitenbesluit in deze wet zijn huurders van kantoren met een verbruik van meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 gas, verplicht energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder.

Objectief beeld van besparingsmogelijkheden

Met ons adviesrapport krijgt u een objectief beeld van de besparingsmogelijkheden voor het bedrijfsgebouw. Onze bouwkundig- en installatietechnisch adviseurs komen graag langs voor een volledige gebouwopname. De huidige staat van het gebouw inclusief de installaties wordt opgenomen en gerapporteerd. Inventarisatie van de financiële kaders, zoals de gewenste terugverdientijd, is vast onderdeel van het onderzoek. Het maatwerkadvies worden hierop afgestemd, zodat u een realistisch beeld verkrijgt van de mogelijkheden.

Als experts in verduurzaming zijn we u graag van dienst. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of heeft u vragen? Neem dan contact op. Ons team staat voor u klaar.