Hotel Inntel en Mainport Rotterdam acquired in a clubdeal | Technische Due Diligence

Annexum en Orange Investment Managers hebben via een off-market transactie de hotels Inntel Rotterdam en Mainport Rotterdam aan de Leuvehaven in het centrum van de havenstad aangekocht. De twee hotels onder één dak hebben samen 480 kamers. Zij behoren daarmee in omvang tot de top 10 hotels van de Benelux en zijn het grootste hotel van Rotterdam. De totale oppervlakte is 26.000 m². De iconische hotels zijn centraal gelegen in de binnenstad van Rotterdam op een zichtlocatie aan de Maas.

De hospitality branche in de Gemeente Rotterdam ontwikkelt zich sterk en trekt steeds meer nationale en internationale bezoekers.

Hilton en Annexum bundelen de krachten in Rotterdam. Ze hebben een samenwerking aangekondigd in de vorm van een franchiseovereenkomst voor de herpositionering van de twee hotels. Lees het nieuwsbericht van Annexum hier.

Lees het nieuwsbericht van Orange Investment Managers.

In opdracht van Orange Investment Managers heeft Amstelius een technische due diligence uitgevoerd voor de aankoop van beide hotels (ca. 26.000 m²). Koper werd verder geadviseerd door Van Doorne en PwC.