Kerstborrel 2022

Afgelopen donderdag heeft de traditionele Amstelius kerstborrel plaatsgevonden. Een gezellig samenzijn met alle collega’s uit Amsterdam & Gorinchem om het afgelopen jaar nog eens onder de loep te nemen. Goed om het team weer bij elkaar te zien met vele blije gezichten!

Het team kreeg een prachtig kerstgeschenk. Voor iedereen lag een fashionable laptop rugzak van Kapten & Son / Depot33texel klaar. Stijlvol en duurzaam gemaakt van recycled PET, PVC vrij en waterafstotend. Handig voor alledaags gebruik en het ziet er natuurlijk gaaf uit.

Onze collega Guus-Jan de Groot had nog een mooi presentje voor de liefhebbers. Als jaarlijkse traditie had hij weer heerlijke verse walnoten uit eigen tuin voor alle collega’s meegenomen en onder de kerstboom neergezet. #gazemaarkraken #heerlijk
Tijd om het glas te heffen en te proosten op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het aankomende jaar. Onder het genot van borrelhapjes en een drankje werd het een gezellige avond waarbij de medewerkers ook nog konden genieten van een heerlijke Indonesische rijsttafel van Warung Barokah.

HELE FIJNE FEESTDAGEN!