Ons deskundige en multidisciplinaire team van experts staat voor u klaar!

Welkom bij AMSTELIUS Green Building Group, waar een multidisciplinair team van vastgoedadviseurs & ingenieurs met veel kennis en jarenlange ervaring voor u klaar staat.

De vastgoedmarkt is een dynamische markt die zich continu ontwikkelt. Duurzaamheid, circulaire economie en innovatieve technologieën zijn trends die zorgen voor verandering. Dit vraagt om experts die kansen herkennen en de valkuilen kennen. Wij hebben alle specialismen onder één dak.

Waarom Amstelius?

Integraal en Multidisciplinair: Onze deskundigheid in vastgoed, beleggen, ontwikkeling, techniek, duurzaamheid, en asset-/ property management, gecombineerd met ons krachtige netwerk, resulteert in een uniek dienstenpakket.

Pragmatisch en Persoonlijk: Wij luisteren, stellen de juiste vragen, denken mee en handelen slagvaardig. Met een persoonlijke benadering, pragmatische werkwijze en excellente dienstverlening zorgen we voor maatwerk oplossingen.

Innovatie en Efficiëntie: Onze focus op innovatieve oplossingen maakt ons leidend in het toepassen van de nieuwste technologieën. Hierdoor werken we slimmer en efficiënter, met meer tijd voor het oplossen van complexe vastgoedvraagstukken.

Onze Toegevoegde Waarde: Snel, Creatief, Duurzaam

Onze jarenlange ervaring en brede kennis stellen ons in staat snel inzicht te krijgen in complexe vraagstukken. Creativiteit is onze kracht, waardoor we ‘out of the box’ denken en unieke oplossingen creëren die waarde toevoegen. Het resultaat? Een team dat een stap extra zet en energie krijgt van het realiseren van unieke successen.

Duurzame Relaties: Samen Bouwen aan Succes

Bij Amstelius geloven we in langdurige samenwerkingen gebaseerd op vertrouwen, kennisdeling, en persoonlijk contact. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers en samen te werken, bouwen we aan duurzame relaties waarin gezamenlijke successen gedijen. Ontdek de kracht van Amstelius en ervaar de meerwaarde van samenwerking!

“Alleen door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers kunnen wij echt degelijk maatwerk leveren”

Maarten Eldering

Algemeen Directeur

Experts

Bekijk ons gehele team
Amstelius_Maarten Eldering
Maarten Eldering
Amstelius_Wessel Loevendie
Wessel Loevendie
Amstelius_Ronald van Luijk
Ronald van Luijk
Amstelius_Otto Meerstadt
Otto Meerstadt