Trends en innovaties in vastgoed

AMSTELIUS Green Building Group

Trends en innovaties in vastgoed

De vastgoedmarkt is een dynamische markt die zich continu ontwikkelt. Duurzaamheid, circulaire economie en innovatieve technologieën zijn trends die zorgen voor verandering.

Toegevoegde waarde

Dit vraagt om vastgoedexperts die kansen herkennen en de valkuilen kennen. Wij beschikken over een breed dienstenpakket en hebben alle specialismen onder één dak. Onze specialisten zijn ervaren, hoog opgeleid en gedreven om waardevolle oplossingen voor onze opdrachtgevers te leveren. Met onze hoogwaardige en duurzame oplossingen willen wij vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en gebruikers van vastgoed op strategisch, tactisch en operationeel niveau, snel en met persoonlijke aandacht, ontzorgen.

Amstelius is een vooruitstrevende en energieke organisatie die zich voortdurend ontwikkelt. Wij zijn ervan overtuigd dat door het creëren van een inspirerende en uitdagende werkomgeving alsmede het investeren in het welzijn van medewerkers, zij beter presteren wat onze opdrachtgevers ten goede komt. Daarnaast investeren we voortdurend in het kennisniveau van medewerkers door hen nieuwe cursussen en opleidingen te laten volgen om zich verder te verdiepen.

Het toepassen van de nieuwste innovatieve technologieën bij onze dienstverlening heeft als resultaat dat er slimmer en efficiënter kan worden gewerkt. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers zoveel mogelijk tijd overhouden om complexe vastgoedvraagstukken op te lossen. Onze jarenlange ervaring en brede kennis zorgt ervoor dat wij snel inzicht krijgen in complexe vraagstukken en zodoende heel slagvaardig en oplossingsgericht kunnen werken.

Ook beschikken we over de creativiteit om waardevolle ‘out of the box’ ideeën te ontwikkelen en realiseren.

Dit geeft energie waardoor ons team bereid is een stap extra te doen en unieke oplossingen ontstaan die meerwaarde creëren.

Integrale dienstverlening en samenwerking

De verschillende disciplines van onze organisatie werken actief samen,waardoor wij in staat zijn complementaire diensten zoveel mogelijk te integreren. Deze synergie zorgt ervoor dat wij integrale, slimmere en innovatieve dienstenpakketten kunnen aanbieden op de verschillende vakgebieden, variërend van investment management, asset/ property management, co-creatie, verduurzamingsadvies en installatietechnisch advies.

Business Development

Wij houden van vernieuwing en volgen innovatieve ontwikkelingen in de markt op de voet. Onze business development is voortdurend gericht op research en innovatieve oplossingen die een bijdrage kunnen leveren aan het verhogen van de kwaliteit van onze dienstverlening aan opdrachtgevers.

Duurzame Relaties

Wij geloven in langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers die gebaseerd is op onderling vertrouwen. Wij luisteren goed naar hun wensen, houden van kennis delen en persoonlijk contact om elkaar goed te leren kennen. Wij bouwen graag aan duurzame relaties waarin door samenwerking en onderlinge waardering mooie successen ontstaan!