Over AMSTELIUS Green Building Group

Werken met plezier en passie geeft onze mensen energie!

Amstelius is een allround dienstverlener met een sterke focus op toekomstbestendig vastgoed. Het creëren van ‘comfortabele gezonde gebouwen met duurzaam rendement’.

Environmental, Social & Governance (ESG) is een rode draad in het DNA van de organisatie. Wij hebben de ambitie om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Impact maken als koploper door actief een bijdrage te leveren aan de versnelling van de energietransitie.

Onze opdrachtgevers zijn Nederlandse maar ook buitenlandse institutionele en particuliere beleggers, projectontwikkelaars, gebouweigenaren, zorginstellingen, overheid, non-profit organisaties en gebruikers van vastgoed.Amstelius is de partner bij het duurzaam investeren in vastgoed en het effectief (her)ontwikkelen, verduurzamen, exploiteren en managen daarvan.

Wij streven ernaar de beste te zijn door het leveren van een hoog kwaliteitsniveau. We zoeken daarbij voortdurend naar manieren om onszelf te kunnen verbeteren. Dit wordt door ons gewaarborgd via ons kwaliteitsmanagementsysteem.

Elke dag werkt ons team enthousiast aan de beste oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. We denken op doordachte en slagvaardige wijze met mee opdrachtgevers. Onze mensen bieden persoonlijke service met een focus op klanttevredenheid. We doen graag een paar stappen extra om de verwachtingen te overtreffen, denken steeds vooruit, en benutten out-of-the box-creativiteit om met vernieuwende oplossingen te komen.

Voortdurend investeren we in de ontwikkeling van ons bedrijf en de medewerkers. De organisatie bestaat uit een team van ca. 22 medewerkers. De experts willen hun kennis graag met je delen. Innovaties en slimme tools worden omarmd om de dienstverlening telkens verder te ontwikkelen en op het hoogste niveau te houden.

Wij werken duurzaam en daarom zorgen we ook voor duurzame mobiliteit binnen de organisatie. Zo hebben we een duurzaam wagenpark en hebben medewerkers de mogelijkheid om een (elektrische) fiets van de zaak te krijgen.

Voor een goede work-life balance krijgen alle medewerkers een sportbudget. Hiermee wordt lichaamsbeweging actief gestimuleerd, ook tijdens kantooruren. We bieden onze medewerkers de mogelijkheid om binnen de spelregels flexibel te werken of thuis te werken.

Wij vinden het voor de gezelligheid en een goed gesprek met de collega’s belangrijk om samen te lunchen. Ook is er wekelijks, wisselend op de donderdag en vrijdag, een gezellige bedrijfsborrel.

We organiseren geregeld teammeetings gericht op strategie, kennisdeling, training en teambuilding. Tevens worden er jaarlijks diverse bedrijfsuitjes en events voor relaties en het team georganiseerd.

Wij werken landelijk vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Gorinchem.

Amstelius_Gerrie-Knetemann-Classic