Project: Zonne-energie | Hettenheuvelweg 37-39 & 41-43, Amsterdam

In samenwerking met Coöperatief Dutch Renewergy hebben wij in november 2017 in Amsterdam op het dak van het gebouw Hettenheuvel I een zonnepark van 178 zonnepanelen gerealiseerd. Hettenheuvelweg 37-39 in Amsterdam. Op het dak van het naastgelegen gebouw, Hettenheuvel II, Hettenheuvelweg 41-43 hebben wij een identiek zonnepark gerealiseerd.
In totaal zijn er 356 zonnepanelen geplaatst.

Amstelius/ Coöperatief Dutch Renewergy ontzorgt gebouweigenaar NSI volledig bij de aanleg en exploitatie van het zonnestroomsysteem. Wij ontwikkelen, financieren, plaatsen, exploiteren, en onderhouden het zonnestroomsysteem tijdens de looptijd van tenminste 16 jaar. Door slim gebruik te maken van een ESCo heeft Coöperatief Dutch Renewergy de hoogte van de huur van het zonnestroomsysteem bijna geheel kunnen realiseren binnen de besparing op de grijze energie. Gebouweigenaar NSI heeft hierdoor wel alle voordelen van het gebruik van het zonnestroomsysteem, terwijl zij nagenoeg geen kosten heeft.

Zonne-energie levert een aantal voordelen op voor de gebouweigenaar. Zo draagt de gebouweigenaar bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Ook wordt de gebouweigenaar minder afhankelijk van het gebruik en de prijsfluctuaties van fossiele brandstoffen.

Project Details:

  • Locatie: Hettenheuvelweg 37-39 & 41-43, Amsterdam
  • Oppervlakte: 356 zonnepanelen