Samenvoeging | Green Building Engineering X Amstelius

Amstelius B.V. heeft op 1 juli jl., in het kader van een herstructurering van de organisatie, de resterende aandelen van Green Building Engineering B.V. van medeoprichter Ronald van Luijk overgenomen. Ronald van Luijk is op 1 juli jl. medebestuurder geworden bij Amstelius B.V.

De samenwerking tussen Amstelius en Green Building Engineering is de laatste jaren steeds intensiever geworden op uiteenlopende projecten van verduurzaming, due diligence, installatietechniek, technisch asset management en project-/ ontwikkelmanagement. Dit heeft ons doen besluiten om onze krachten te bundelen voor een verdere groei, professionalisering en het toekomstbestendig maken van onze organisatie.

Ronald van Luijk (directeur installatietechniek en duurzaamheid); “Het samengaan van beide organisaties na een jarenlange samenwerking betekent voor ons een win-winsituatie. Er verandert voor onze opdrachtgevers behoudens de naam heel weinig. De kwaliteit van onze dienstverlening blijft op het hoge niveau dat men van ons gewend is. De organisatie wordt efficiënter en schaalvoordelen worden beter benut. Dit zorgt ervoor dat we ons volledig kunnen focussen op onze passie; het ontwerpen van comfortabele, gezonde en duurzame installaties voor toekomstbestendige gebouwen”.

Maarten Eldering (algemeen directeur); “Wij zijn blij dat het team van Green Building Engineering volledig onderdeel is geworden van ons Amstelius team. We willen samen doorgroeien. Daarvoor heb je de juiste partners nodig. De samenwerking biedt veel synergievoordeel binnen de organisatie maar ook de projecten waaraan we gezamenlijk werken. Daarnaast kunnen we een integraal dienstenpakket aanbieden aan onze opdrachtgevers. Alle noodzakelijke kennis hebben we daarvoor nu in huis. Hierdoor kunnen onze experts snel schakelen, wat belangrijk is voor onze opdrachtgevers die we van A tot Z willen ontzorgen”.

Het huidige dienstenpakket van Amstelius is zodoende uitgebreid met installatietechnisch ontwerp en duurzaam advies op het gebied van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

OVER AMSTELIUS

Amstelius is een vastgoedadvies- en ingenieursbureau met een focus op duurzaam en toekomstbesteding vastgoed. Onze dienstverlening is gericht op het creëren van ‘comfortabele gezonde gebouwen met duurzaam rendement’. Duurzaamheid is een rode draad in het DNA van de organisatie.

De organisatie bestaat uit een team van ca. 25 medewerkers. De specialisten beschikken over veel kennis en ervaring in uiteenlopende vakgebieden. Wij zijn ambitieus daarom zijn wij dagelijks bezig met de doorontwikkeling van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij maken daarbij gebruik van innovatieve en slimme oplossingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze mensen zich voortdurende kunnen blijven ontwikkelen door trainingen en bijscholing voor een up-to-date kennisniveau. Werken met plezier en passie aan ambitieuze projecten dat geeft onze mensen energie!

Onze diensten zijn: